Servicii

Debitare tabla cu plasma CNC


Smits va pune la dispozitie servicii de debitare tabla cu plasma CNC, formatul maxim acceptat 1500×3000 mm, grosime cuprinsa intre 0,4 mm si 30 mm. Cum se taie tabla cu plasma CNC ? Totul incepe cu un desen pentru piesele de taiat, desenul acceptat de masina este in format DFX sau  DVG, acest fisier va fi transmis catre masina pentru a incepe debitarea. Cum reuseste plasma sa taie table asa de groase dar si rapid ? Jetul de plasma este format dintr-un arc electric creeat intre capul de taiere si tabla, acest arc electric este directionat catre tabla cu ajutorul unui jet de aer comprimat astfel caldura creeata de jetul de plasma topeste metalul iar jetul e aer indeparteaza partea topita astfel se realizeaza taierea.

Debitam la comanda table cu plasma cnc dupa desenul beneficiarului, sau in lipsa desenelor de debitare putem asigura serviciile de proiectare.

Pentru comenzi debitare tabla va rugam sa ne contactati la 0731005008 sau prin email la oferte@smits.ro

Taiere tabla cu ghilotina CNC


Dispunem in dotarea fabricii de masini de taiat table, de tip foarfeca Ghilotina cu actionare hidraulica si comanda numerica CNC. Cu ajutorul acestor utilaje putem debita table cu grosimi de pana la 10 mm iar lungimea maxima de 3000 mm toate masinile fiind echipate cu comanda numerica si tampon pana la 1000 mm. Momentan in dotarea fabrici dispunem de 3 astfel de echipamente urmand ca in prima jumatate a anului 2021 sa mai aprovizionam cu inca un astfel de utilaj de ultima generatie, marind astfel capacitatea de procesare cu inca 20%.

Cum taie tabla Ghilotina ?

Debitarea se face cu ajutorul fortei hidraulice generata de un grup de pompare , care actioneaza un sistem de tip foarfece. Primul pas este sa introducem in computerul masinii informatiile despre tabla tipul otelului , grosimea lungimea si numarul de piese dorite, dupa setarea acestor parametrii masina is face automat ajustarile de taiere atat forta cat si unghiul cutitului de taiere. La apasarea pedalei de comanda ghilotina va fixa tabla cu ajutorul unor mici pistoane hidraulice numiti verini, dupa ce aceasta este fixata incepe coborarea cutitului de taiere. Ce pot sa tai la ghilotina hidraulica ? Pai … table de otel aluminiu cupru inox , palci din materiale compozite precum si alte materiale sub forma de placi.

Debitam tabla la comanda cu ghilotina hidraulica cu materialul benficiarului sau materail propriu pentru detalii solicitati o oferta la adresa de e mail oferte@smits.ro .

Indoire table cu abkant CNC


Va oferim servicii de indoire a tablelor cu grosimi de pana la 6 mm si lungime 3000 mm cu o precizie de 0,3°. In dotarea fabricii avem 2 echipamente de indoit tabla de tip abkant CNC, urmand ca pana la jumatatea anului 2021 sa mai receptionam un nou utilaj cu capacitate de 175 tone si lungime de indoire 3 m. Cu aceste utilaje performante putem raliza piese de precizie .

Indoire teava si profile


Lucram la acesta rubrica. Revenim curand!

Roluire teava si profile


Lucram la acesta rubrica. Revenim curand!

Roluire tabla cu valt CNC


Lucram la acesta rubrica. Revenim curand!

Debitare teava si profile


Lucram la acesta rubrica. Revenim curand!

Gaurire si ambutisare tabla si profile


Lucram la acesta rubrica. Revenim curand!

Sudura


Lucram la acesta rubrica. Revenim curand!

Acesta este un catalog de prezentare. Puteti cere o oferta prin email, whatsapp sau telefonic !
Produsele Smits pot fi comandate si prin platforma SEAP cu plata in trezorerie!
Aveti nevoie de ajutor?